ATT logo

English
Auto Truck Trade d.o.o.
Ovlašteni MAN servis | Ovlašteni zastupnik M-U-T Austria
Čajengradska bb, 71300 Visoko
Tel: +387 32 731 260; Fax: +387 32 731 280

O nama

Auto Truck Trade d.o.o. je zastupnik privrednih vozila, motora i komponenti uglednog njemačkog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Minhena za tržište Bosne i Hercegovineod 2000-2016. S obzirom na veći potencijal tržista u post prodaji i rabljenim vozilima od 2016.-te se preorijentiše na postprodajne aktivnosti, ostajemo

ovlašteni servis MAN Truck & Bus AG Münich,

i proširujemo svoju saradnju i postajemo ovlasteni predstavnici nosioca postprodajnog tržista teretnih vozila, i to:

FEBI BILSTEIN, SAMPA, COJALI, CEI, WABCO


Kao ovlašteni zastupnik M-U-T Austria, u mogućnosti smo ponuditi proizvode iz njihove široke palete opreme za zbrinjavanje otpada i zaštite okoliša, kao i sve originalne rezervne dijelove za njigove proizvode.

Sama činjenica da smo preko 25 vozila ovog renomiranog proizvođača, plasirali u naše najveće komunalno preduzeće, kao i da se i dalje putem našeg servisa brinemo o njihovom voznom stanju, govori o kvaliteti MUT proizvoda, kao i našoj usluzi.

Korisnicima takođe nudimo rabljena vozila, kamione u rasponu od 6 do 48 tona nosivosti, kao i kompletnu paletu motora i komponenti za kamione, autobuse i potrebe raznih grana industrije.

Sa našim partnerima iz Europe i Turske u mogućnosti smo ponuditi rješenje za bilo koji zahtjev kupca u pogledu standardnih i specijalnih nadogradnji, te najzahtjevnije grane, kao što su vatrogasci, policija i vojska.

Naše školovano prodajno i servisno osoblje svakom će korisniku, u skladu s namjenom vozila, predložiti optimalno rješenje pri izboru modela i opreme vozila.

Svaki naš uposlenik svakom našem korisniku poklanja maksimalnu pažnju kao i stalnu brigu o održavanju vozila.

Postprodajna aktivnost sadržana je u snabdjevanju tržišta Bosne i Hercegovine originalnim i zamjenskim rezervnim dijelovima i servisnim aktivnostima održavanja vozila u garantnom roku i nakon toga.

Naš slogan

"SAMO NAJBOLJE ZA VAS!"

govori o našoj orjentisanosti na kupca i zadovoljavanju svih njegovih potreba u pogledu nabavki novih specijalnih vozila, kao i održavanju postojećeg voznog parka.

Kao potvrdu našeg rada, možete vidjeti i naše referense.

Kontaktirajte nas

Tel: +387 32 731 260

Fax: +387 32 731 280

E-mail: att@bih.net.ba

Adresa: Čajengradska bb, 71300 Visoko